Tejből kiszedett vaníliarudat beletehetek lezárt üvegű cukorba, nem fog berohadni a nedvességtől? Nyitva csak nem hagyom, hisz kimegy az illat.
Figyelt kérdés
Ti hogy szoktátok? Még nem csináltam ilyet...2011. ápr. 8. 23:29
1/5 anonim válasza:
A tej fehérje és nedvességtartalma miatt jó esély van arra, hogy megromlik.
2/5 anonim válasza:
Sokkal okosabb kristályvanillint tenni porcukorba.Ha száraz vanilliarudat teszel bele abból minimális megy át a cukorba.
3/5 anonim válasza:
Ha már mindenképp recyclyng akarod hasznosítani,akkor előbb jól mosd meg és szárítsd ki radiátoron.Én nem szoktam újra felhasználni,inkább még,mikor új,teszem bele porcukorba,lezárt üvegbe.
4/5 anonim válasza:
Ha tejes a vaníliarúd, akkor nem az a baj, hogy belerohad, hanem hogy a cukor kőkeménnyé fog összeállni a nedvességtől. Szárítsd ki előbb a rudat.
5/5 anonim válasza:
Nem igaz,hogy a vaniliarúdból nem megy át az illat a cukorba. Soha nem veszek kész vanilin. A porcukros dobozba felhasított vanilinrudat teszek,lezárom és mindig van vaniliás cukrom.
A tejben kifőzöttet meg kell szárítani előbb,de annak már nem lesz elég jó hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!