Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ezt az édessgéet hogyan...

Ezt az édessgéet hogyan készíthetem még el?

Figyelt kérdés

Tejszínt, túrót és édesítőt szoktam összekeverni édességnek, nagyon szeretem. Eperrel is, ha van, és akkor finomabb, mint a Milli Túróvarázs.

Az lenne a kérdésem, tudtok-e ehhez vmi prakitikát, hogy még változatosabb legyen és hogy ha épp nincs tejszínem (ami ráadásul drága is), azt mivel helyettesíthetem vagy ha kevés tejszínem van, mivel keverhetem össze ?

2011. ápr. 3. 21:10
 1/7 anonim válasza:
100%
rakjál bele sok gyümölcsöt
2011. ápr. 3. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hirtelen ötlet: kavard egészen símára és egy zacskó főzés nélküli vanília-pudinggal kavard össze. Olyan tálcára kellene rátenni, amin (miután megdermedt) megszóród csokireszelékkel és ki tudod kockázni.

Esküszöm, húsvétkor kipróbálom.

2011. ápr. 3. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak simán tejszinnel vagy tejszinhabbal kevered? Én habbal szoktam, teszek bele vagy őszibarackot, vagy ananászt, és kevés zselatinnal keverem. Igy szinte szeletelhető lesz. Kevés tejfölt is rakhatsz hozzá, nem sokat változtat az izén, de több lesz tőle.
2011. ápr. 3. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
tejföl..
2011. ápr. 3. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Tejszín helyett lehet tejföl, joghur, vagy görög joghurt (kekszes, mézes..) is.

Ha nincs friss gyümölcs, a lekvár is megteszi, sőt...

2011. ápr. 4. 13:46
 6/7 anonim ***** válasza:

kefír, joghurt, aludttej,

méz, lekvár, fahéj, kókuszreszelék, mák, dió, mandula, aszalt, friss gyümölcsök, gyümölcslé, citromlé, reszelt narancs, citromhéj

2011. ápr. 4. 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Krémtúrót keverd ki vaníliáscukorral,tejjel kicsit hígabbra rakj bele beáztatott mazsolát, szárított gyümölcsöt,vagy friss gyümölcsöt,csokidarabkákat.
2011. ápr. 21. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!