Házilag darált mákot milyen körülmények között lehet sokáig tárolni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 21:40
1/3 anonim válasza:
A legjobb frissen felhasználni, de ha nem lehet, akkor adagonként fagyaszd le. Kiengedve ugyanúgy használható, mint a friss, az ize nem változik.
2/3 anonim válasza:
Igen lefagyasztva nem veszíti a minőségét.
3/3 anonim válasza:
ez így igaz, ahogy írták. a mák nagyon hamar avasodik, már egy hét után is más íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!