Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Házilag darált mákot milyen...

Házilag darált mákot milyen körülmények között lehet sokáig tárolni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb frissen felhasználni, de ha nem lehet, akkor adagonként fagyaszd le. Kiengedve ugyanúgy használható, mint a friss, az ize nem változik.
2011. febr. 21. 21:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen lefagyasztva nem veszíti a minőségét.
2011. febr. 21. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
ez így igaz, ahogy írták. a mák nagyon hamar avasodik, már egy hét után is más íze van.
2011. febr. 22. 06:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!