Lehet Magyarországon Plazma kekszet találni? Vagy olyan kekszet ami hasonló?
köszi :D de a rokonok szoktak küldeni :)
csak mégis jobb lenne ha a sarki boltban vagy egy szupermarketben lehetne kapni :D
A Győri Háztartási keksznek eléggé hasonló az íze (persze a formája különbözik), ha pedig darált Plazma kell süteménybe, akkor a darált háztartási kekszet keresd, ebből szerintem a Detki a legpraktikusabb, fél kilós csomagokban lehet kapni és eléggé finomra van őrölve.
(Én is nagyon szeretem a Plazma kekszet, amikor csak Szerbiába megyek, mindig feltankolok belőle, de amúgy a Bambi gyár összes terméke rendkívül finom!)
utolsó
nagyon szépen köszönöm a segítséget!! :)
a Plazma keksznél nincs jobb :D de kipróbálom majd ezeket is :)
1. vagyok. [és mellesleg szerbiai :D]
Szerintem a Győri Édes sokkal finomabb a Plazmánál :D Viszont nálunk szerencsére győrit lehet kapni a piacon :)
Én pedig az vagyok, aki a győri háztartásit javasolta.
Lehet, hogy finomabb, de a Plazmának kultusza van! :)
A formája, a csomagolása (keménydoboz, cool), a hozzá tapadó mítoszok (a darált keksz gyakorlatilag szinonim a darált plazmával) teszik egyedivé.
Magyarországi vagyok, de ha csak tehetem, nyakamba veszem az M5-öst és irány Szerbia. Sokkal jobban érzem ott magam, mint bárhol máshol. Živeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!