Miért bögréből isszuk a tejet? :O
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 20:33
1/17 anonim válasza:
Mert ez a szokás :D
Am én pohárból iszom és ez nagyon idegesíti anyut. De ha egyszer úgy esik jól :D
2/17 anonim válasza:
Én csak a hűtő hideg tejet szeretem, és átlátszó üveg pohárból iszom. A család többi tagja langyosan, melegen, esetleg kakaóval issza bögréből. Ha nem utálnám a meleg tejet, én is bögréből innám, mert meleg dolgokat nem iszunk üveg pohárból.
3/17 anonim válasza:
Én is pohárból iszom a tejet, és az én anyumat is idegesíti :)
4/17 anonim válasza:
Én dobozból iszom, hidegen. Pohárból nem tudnám, megértem anyukátokat, tényleg gusztustalan, ahogy ottmarad a falán :D
5/17 anonim válasza:
Én rácuppanok a tehénre és szopom.
6/17 anonim válasza:
én is pohárból iszom, úgy szeretem.
utolsó válaszolónak megy a zöld kéz, sírva röhögtem a válaszán ;)
7/17 anonim válasza:
Mert már az oviban, sőt azt megelőzőleg a bölcsiben is így ittam, bennem így rögzült, hogy a tejnek, kakaónak a bögrében a helye.Szerintem sokan vagyunk még így.
8/17 doboszoli válasza:
Mert a tehén nem fér be a konyhába, de ha beférne is hülyén
mutatna.D)
9/17 anonim válasza:
Én is pohárból iszom. Hidegen és melegen is.
Bögréből teázni szoktunk, meg forró-csokizni.
10/17 anonim válasza:
Én bögréből iszom a hideg tejet, de van, hogy már van elő pohár, akkor abból, nem mosatlanítok el külön egy bögrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!