Linzer hol puhul jobban? Dobozban vagy szabadon?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 11:59
2/3 anonim válasza:
Nálunk szabadon, mert sajnos irtó nagy az egyik szoba páratartalma az állandóan esőtől ázó fal miatt. Nekem már kezd puhulni a tegnap du. sütött mézesem. :D
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen magasabb páratartalmú helyiségben. Nálunk pl a spájzban puhul a leghamarabb. De a tölteléktől is függ hogy milyen állagú,és mennyi a töltelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!