Sütőzacsi! Mért csinálja ezt?
Imádok sütőzacskós kajákat csinálni.Nagyon finom lesz benn minden és puha. De.....
De az a nagy bajom, hogy a zacskó mindig szétporlad (azt hiszem ez a legjobb kifejezés). Apró darabokra esik szét és ráhull az ételre. Mért van ez? Vagy valamit én rontok el mindig? HELP!
Magas hőmérsékleten sütöd, azért porlad szét. Először én is így jártam, de mára kikísérleteztem.
Az én sütőm légkeveréssel 150 fokra állítva süt mindent jól. Máshol mindenhez magasabb hőmérsékletet írnak, de nekem úgy minden elégne.
Befűszerezem egy tálban a megmosott (nem törlöm le róla a vizet!) csirkecombokat, bepakolom a zacskóba, nem teszek hozzá se vizet, se olajat, szúrok rá 5 db lukat egy vékony hústűvel, és a hideg sütőbe téve kb. 1,5 óráig nem is nézek felé. :)
Az eredmény egy fűszeresen ropogós-pirosas bőr, és a hús puha, leomlik a csontról.
Ma is pont ilyet csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!