Rozsdásodik az újonnan vett palacsintasütőm. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Gondolom nem használ az egészségnek,ha rozsdásan sütök benne. Az meg elég macerás,hogy minden sütés előtt rozsdátlanítsam,vagy sütés után csontszárazra töröljem a rozsda elkerülése végett. Nem lehetne valamilyen bevonatot égetni rá,ami nem káros az egészségre? Tanácstalan vagyok.2009. jan. 15. 08:13
1/5 anonim válasza:
A hagyományos palacsintasütőt nem szokták zsírtalanítani. A ráégett olaj fog védőréteget képezni rajta.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm. akkor csak annyi a dolgom,hogy nem a többi edénnyel együtt tartsam,hanem hagyjam jó zsírosan:)
tegnap tojásrántottát csináltam benne,és muszály voltam kitakarítani,de akkor egyelőre azt inkább másban csinálom, míg be nem sül a serpenyő.
2009. jan. 15. 09:10
3/5 anonim válasza:
Persze az ételmaradékot takarítsd ki :)
4/5 anonim válasza:
Hagyományos palacsintasütőben ne süss tojást, csak palacsintát.
átveszi az ízt és nem lesz jó
5/5 A kérdező kommentje:
Pedig meg is lepődtem,hogy milyen finom lett a rántotta. Jobb íze volt,mintha teflonosban csináltam volna valahogy. :) Sztem a következő hetekben palacsinta lesz palacsintával...
2009. jan. 15. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!