Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Rozsdásodik az újonnan vett...

Rozsdásodik az újonnan vett palacsintasütőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Gondolom nem használ az egészségnek,ha rozsdásan sütök benne. Az meg elég macerás,hogy minden sütés előtt rozsdátlanítsam,vagy sütés után csontszárazra töröljem a rozsda elkerülése végett. Nem lehetne valamilyen bevonatot égetni rá,ami nem káros az egészségre? Tanácstalan vagyok.
2009. jan. 15. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A hagyományos palacsintasütőt nem szokták zsírtalanítani. A ráégett olaj fog védőréteget képezni rajta.
2009. jan. 15. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm. akkor csak annyi a dolgom,hogy nem a többi edénnyel együtt tartsam,hanem hagyjam jó zsírosan:)


tegnap tojásrántottát csináltam benne,és muszály voltam kitakarítani,de akkor egyelőre azt inkább másban csinálom, míg be nem sül a serpenyő.

2009. jan. 15. 09:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze az ételmaradékot takarítsd ki :)
2009. jan. 15. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hagyományos palacsintasütőben ne süss tojást, csak palacsintát.

átveszi az ízt és nem lesz jó

2009. jan. 15. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Pedig meg is lepődtem,hogy milyen finom lett a rántotta. Jobb íze volt,mintha teflonosban csináltam volna valahogy. :) Sztem a következő hetekben palacsinta lesz palacsintával...
2009. jan. 15. 10:18

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!