Milyen reszelő ez? Sajtreszelő?
2009. jan. 14. 10:06
1/8 anonim válasza:
Az én reszelőmön két féle változatban van, a kisebb méretűt citromhéj reszelésre szoktam használni a nagyobbat speciel még semmire nem használtam. De szerintem sajtnak nem ez való.
2/8 anonim válasza:
Hagymát reszelnek rajta, vagy káposztát. Krumplit is szoktak, ha nagyon apróra kell, vagy sűríteni valamit.
3/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ez az almareszelő, de én soha nem használom.
5/8 anonim válasza:
ez alma-citromhéj-fokhagyma reszelő.én sem használtam soha,vagyis csak egyszer,de miután rettenet kipucolni,többet nem használtam.a sajtreszelő az mindig a hosszúkásabb formájú lyukak.
6/8 anonim válasza:
Én a száraz kenyeret és zsemlét szoktam ezen reszelni, panírozáshoz!:)
7/8 anonim válasza:
citrushéjatm a kisebben, nagyon kemény sajtot a nagyobbon (pl. parmezán, pecorino, stb)
8/8 anonim válasza:
Én a kisebbet citrom reszelésre a nagyobbat krumpli(sztrapacska, tócsni) reszelésre használom! Sajtot a hosszúkás lyukún szoktam reszelni! De igaz ezt a fajta reszelőt egyből jó ki mosni, mert ha beleszárad a cucc akkor nehéz kisikálni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!