Hogyan kell kolbászt hurkát sütni, hogy ne menjen szét?
Figyelt kérdés
kolbász- hurka#kolbász, hurka sütés.
tegnap 19:09
1/5 anonim válasza:
Én 180C-on sütöm 35-40 percig, alsó-felső sütéssel, villával előtte megszurkálom. Ja és sütőpapírt használok.
3/5 anonim válasza:
Kolbászt kb. bárhogy. Hurkát meg sehogy, az szét fog menni.
4/5 anonim válasza:
A lacikonyhások sosem árulnak szétrobbant hurkát..
igaz van aki harminc éve süti, tehát rájött a forszára.
5/5 anonim válasza:
A hurkát tilos szúrni! Normál módon sütöm és nekem még soha nem robbant fel. A kolbászt viszont szúrni szokás, de azt sem azért, hogy ne menjen szét, hanem hogy a zsírja kisüljön belőle és finom szaftot adjon neki. Bevágni nem szabad, mert akkor száraz lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!