A cseresznyét féléreten kell eltenni befötnek?
Figyelt kérdés
máj. 24. 16:49
3/9 anonim válasza:
Miért lenne jobb befőttnek úgy, hogy fűíze van?
Befőttnek is akkor jó, mikor már zamatos, és nem csak a hozzáadott cukortól lesz jó.
A másik meg, hogy a cseresznye még érés közben is sokat nő, viszont a magja ilyenkor már végleges nagyságú. Tehát a pirosodás kezdetétől a gyümölcshús aránya duplájára is tud nőni.
4/9 anonim válasza:
Befőttet nem a legérettebb cseresznyéből szokták mert a dunszt miatt még puhul a gyümölcs.
Épp most van itt az ideje a nagyszemű berakásának.
5/9 anonim válasza:
Mi minden gyümölcsből a legérettebbet rakjuk be, mert minden olyankor a legjobb ízű.
A legtöbb gyümölcsöt 80-90 fokon hőkezeljük.
6/9 Senior Séf válasza:
Féléretten a barackot szokták eltenni.
7/9 anonim válasza:
Én még azt is éretten teszem el. Csak annyira legyen kemény, hogy ne plöttyenjen össze a munkálatok során. Sokkal jobb ízű, mint éretlenül befőzve. (Tapasztalat.)
8/9 anonim válasza:
Féléretten sem rossz, de több cukor kell bele. De jobb, ha hagyod érni az utolsó pillanatig, és mielőtt elkezd megpuhulni, akkor teszed el.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek
máj. 27. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!