Van ez a kínai szoba tészta és állandóan taknyos lesz nem értem mitől, ha rendes tésztát csinálok mindig sikerül ez nem valaki valami tipp?
Figyelt kérdés
#soba tészta #Kína tészta
máj. 4. 21:43
2/3 anonim válasza:
Mivel ez nem búza, hanem hajdina, az teljesen másként viselkedik
3/3 BécsiFehér válasza:
A frisset (nem szárazat) van, hogy csak le kell forrázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!