Hogyan készítsek jó sűrű, kissé ragadós cukorszirupot?
Figyelt kérdés
Bodzaszörpöt készítek, már a második adagot. Az első készítésnél sem lett rossz, de akkor a cukorszirupot 1 kg. cukor 1 liter víz arányban készítettem el. Viszont a szörp maga elég folyós lett így is. Szeretném, hogy a szörpöm olyasmi legyen, mint a boltiak, kissé ragadós és a hígítási aránya is nagyobb legyen (az elsőnél kb. fele szörp fele szóda arány ad ki egy pohár üdítőt).
Hogy tudnám ilyenre csinálni a szirupot?
máj. 4. 14:37
1/2 anonim válasza:
Kevesebb (fele annyi) vizet tegyél a cukorhoz
2/2 anonim válasza:
Azokban glükóz szirup illetve állományjavítók vannak.
Én is egy-egy arányban csinálom a cukor szirupot és valóban híg lesz egy picit de ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!