Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan készítsek jó sűrű,...

Hogyan készítsek jó sűrű, kissé ragadós cukorszirupot?

Figyelt kérdés

Bodzaszörpöt készítek, már a második adagot. Az első készítésnél sem lett rossz, de akkor a cukorszirupot 1 kg. cukor 1 liter víz arányban készítettem el. Viszont a szörp maga elég folyós lett így is. Szeretném, hogy a szörpöm olyasmi legyen, mint a boltiak, kissé ragadós és a hígítási aránya is nagyobb legyen (az elsőnél kb. fele szörp fele szóda arány ad ki egy pohár üdítőt).

Hogy tudnám ilyenre csinálni a szirupot?



máj. 4. 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
Kevesebb (fele annyi) vizet tegyél a cukorhoz
máj. 4. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Azokban glükóz szirup illetve állományjavítók vannak.

Én is egy-egy arányban csinálom a cukor szirupot és valóban híg lesz egy picit de ez normális.

máj. 5. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!