Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen szempontok alapján...

Milyen szempontok alapján választotok lábost?

Figyelt kérdés

Mindenféle ezzel kapcsolatos tippet szívesen hallanék!

Köszi!



ápr. 3. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen tisztítható legyen ne legyen rajta bevonat mert az előbb utóbb lejön vagy nem működik indukciós tűzhelyen használható legyen és jól nézzen ki meg ne legyen méreg drága.
ápr. 3. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szendvicstalpas legyen, átlátszó fedővel és minél nehezebb annál jobb.
ápr. 3. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A régi mázas Bonyhádi nekem az igazi. Generációkon ment keresztül, imádom.
ápr. 3. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne legyen bevonatos,a edény tetején a széle ne legyen visszahajlítva mert berakódik teljesen.Nem árt ha jó vastag az anyag.
ápr. 4. 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Legyen átlátszó fedele és nagy legyen. Mivel általában több napra főzök.
ápr. 4. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Méret alapján, hogy épp mekkora kell én a rozsdamentes acélból készülteket szeretem és aminek jó vastag az alja a főzéshez, hogy ne égjen oda könnyen.
ápr. 5. 01:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!