Milyen szempontok alapján választotok lábost?
Figyelt kérdés
Mindenféle ezzel kapcsolatos tippet szívesen hallanék!
Köszi!
ápr. 3. 18:06
1/6 anonim válasza:
Könnyen tisztítható legyen ne legyen rajta bevonat mert az előbb utóbb lejön vagy nem működik indukciós tűzhelyen használható legyen és jól nézzen ki meg ne legyen méreg drága.
2/6 anonim válasza:
Szendvicstalpas legyen, átlátszó fedővel és minél nehezebb annál jobb.
3/6 anonim válasza:
A régi mázas Bonyhádi nekem az igazi. Generációkon ment keresztül, imádom.
4/6 anonim válasza:
Ne legyen bevonatos,a edény tetején a széle ne legyen visszahajlítva mert berakódik teljesen.Nem árt ha jó vastag az anyag.
5/6 anonim válasza:
Legyen átlátszó fedele és nagy legyen. Mivel általában több napra főzök.
6/6 anonim válasza:
Méret alapján, hogy épp mekkora kell én a rozsdamentes acélból készülteket szeretem és aminek jó vastag az alja a főzéshez, hogy ne égjen oda könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!