Halat meddig érdemes tárolni fagyasztóban?
Figyelt kérdés
Szeptember elején fogtam pontyot, meg keszegeket és azóta fagyóba van, Karácsonykor akarom megcsinálni valamilyen hal ételnek!2023. nov. 3. 15:19
2/8 anonim válasza:
Neten pontos információt találsz arról, hogy különböző hőmérsékleteken meddig tarthatóak el a húsok. Szívesen.
3/8 anonim válasza:
Két három hónap max. szerintem.
Még Karácsonyra jó lesz épp hogy.
4/8 A kérdező kommentje:
2# Tapasztalatokra vagyok kíváncsi nem arra hogy egyes cikkek kitudja milyen hitelességgel ki írja hogy fél év pl ez meg az...
2023. nov. 3. 17:29
5/8 anonim válasza:
Tapasztalat ponty két három hónap utána is meglehet enni csak az állaga nem olyan.
6/8 anonim válasza:
Az én fagyasztómban van táblázat,mi meddig áll el.
A hal 2-4 hónapig.Szerintem jó lesz még karácsonykor.
7/8 anonim válasza:
Max fél évig szoktam, tovább nem érdemes avas íze lesz egy idő után.
8/8 anonim válasza:
Karácsonyig nem lesz baja, többször ettünk már Karácsonykor olyan halat, amit még a nyáron fogtam.
3-4 hónap után már elkezd romlani a minősége, nem egyik napról a másikra megy tönkre, és változó is a romlás üteme.
Megavasodik, ami oxidációs folyamat, bajod nem lesz tőle, de az íze elromlik az avasodó ételnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!