Pontyból szeretnék halfasírozottat készíteni. Ha a kifilézett húst ledarálom, akkor a szálkák felaprózódnak, úgy, hogy azt óvodás korú gyerekek is nyugodtan fogyaszthatják?
Figyelt kérdés
Bár milyen hasznos ötletet, tanácsot szívesen fogadok!2023. nov. 1. 11:46
1/6 anonim válasza:
Ha biztosra akarsz menni, a bordákról leválasztott részt külön megcsinálod a gyereknek, ott nincs egyetlen Y szálka semmi az uszonyok körnékén kell figyelni, hogy ne maradjon benne csont.
Y szálkák a gerinc melletti vastag húsban, illetve a farok részben találhatóak, amit összeapríthat a daráló, illetve fent akadhat a rostán, de az a biztos, ha a kisgyereknek olyan részt adsz, ahol nincs is benne Y szálka.
2/6 anonim válasza:
Jó lesz ha a filét ledarálod így szokták a kolbászt is csak általában busából.
Annyira apró lesz a szálka hogy észre sem veszitek.
3/6 anonim válasza:
Legalább 2x daráld apró lyukú rostélyon és akkor már tuti jó lesz.
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves lepontozó!
Legalább röviden indokoltad volna, hogy a válaszadók mit rontottak el? (a 4/4-nél egyet értek)
2023. nov. 2. 14:12
6/6 anonim válasza:
Ahogy az 1 írta úgy a tuti hogy a hasa aljáról az oldalbordáig felhasználni! Mert abba Y szálka nincs! Annyi hogy kicsit az zsírosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!