Bébiétel sütőtök püréből lehet pumpkin spice lattét csinálni?
5: Akkor biztosan jó lesz a bébiételből, ha van sima tök. Miért ne lenne?
Nyugodtan csináld meg azzal.
Kicsit kevered a szezont a fazonnal.
A pumpkin SPICE latte íz az a fűszerkeverék szirupban, amivel az amerikai sütőtökös pitét ízesítik. De a kávéban nincs tök, csak az azt ízesítő fahéj, szerecsen dió, stb.
Ezt a szirupot lehet kapni, amazonon, ebayen keress rá. Nem érdemes otthon kutyulni, mert arra van tervezve, hogy oldódjon, amit te főzöl viszont nem lesz annyira csomómentes.
Ez a kávé.
Aztán a pite.
A bébiétel nem ugyanaz mint a konzerv sütőtök, a gyerek papijában van egy csomó más dolog, hogy kiegyemsúlyozott legyen, és hígabb is.
A sütőtök püré amit lehet venni konzervként az csak pépesített tök. Eléggé tömör ráadásul, a vizet lefőzik róla.
Ebből a sütőtök püréből tudsz pitét sütni, de ez még be van keverve krémsajttal, cukorral meg a fennt említett fűszerekkel.
Ha nem kapsz konzerv sütőtököt, a sima is jó, csak munkásabb.
A tököt kimagozod, feldarabolod, megsütöd, a héjról lekaparod, és botmixerrel simára darálod, lehűtöd Kb olyan állag kell, mint a másodnapos krumplipüré.
A 7es vagyok. 8 évet dolgoztam vendéglátásban, több kávézóban, és SOHA, SEHOL nem tettek tököt a kávéba.
Teljesen más konzisztencia, nem fog szépen elkeveredni.
És nem véletlen csak a gomme szirupot főzzük házilag, mert a cukor az oldódik, de a kereskedelemben kapható fűszerek nem.
De ha te ilyen undorító moslékot akarsz kutyulni, ám legyen. Szíved joga. Legalább nem én mosogatok utánna. 🤣
Majd mutass fotót, kíváncsi vagyok.
Meg ha van ilyen kávézó ahol ez rajta van a menün, egy nem beállított termék fotót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!