A pizzára a feltétet elő kell kezelni?
Figyelt kérdés
Gombát, tonhalat, és szalonnát szeretnék rá tenni, ezeket előre meg kell főzni, sütni, vagy mehet simán a pizzára és megsül majd ott?2023. júl. 30. 11:26
1/6 anonim válasza:
Ezeket nem kell, megsul a pizzaval egyutt
2/6 anonim válasza:
A pizzára mindent nyersen szokás rátenni, rajta sül meg, éppen ez volt az eredeti értelme.
3/6 anonim válasza:
Persze, süsd meg előtte utána meg süsd meg a pizzával együtt is .
Jézusom.....
4/6 anonim válasza:
2,3!
Bolognai pizza- megfozik a Bolognai mártás először, úgy kerül a pizzara
Csirkemajas- sütve kerül a pizzara
A tonhal nyilván konzerv, mint ilyen már meg van főzve.
5/6 anonim válasza:
A szalonna fajtájától és vastagságától, valamint a sütés módjától függ,(200 vagy 300C fok) a gomba szintén. Pizza szakácsok is különbözőképpen készítik.
6/6 anonim válasza:
Az eredeti pizzakemencében 420-450 fokon kb 1 perc alatt sül meg a pizza tésztája. Nyilván egy pizzaszakács a feltétet nem teheti rá nyersen, mert az 1 perc kevés a feltétnek. Ha meg valaki otthon 200 fokos sütőben süti, ő meg kitapasztalja, hogy elég-e a feltétnek a tészta sülési ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!