Tik elszoktátok rakni étel rendeléskor azokat a hungarocell dobozokat?
A "tik" már nem rakja el, hisz benne volt megsülve. Bár felénk tyúknak hívják.
Amúgy miért raknám el? Mire használnám? Dobom ki egyből.
Igen. Egyszerűen rosszul érezném magam ha kidobnám, mert nagy mennyiségű, felesleges szemetet jelentene.
Ellezdtem elmosni őket használat után, és ameddig használható, addig a következő vásárlás alkalmával magammal vistem, és abba kérem a következő rendelést is.
Ha nem tudom teljesen elmosni akkor megy a szemétbe. Ezeket nem is több használatra tervezték.
Egyszer volt hogy ilyenbe kaptam hamburrgert ami jól be is volt csomagovla így a doboz szinte tlejesen tiszta volt. Azt az egyet tettem félre hogy majd jó lesz tárolni benne valamit, de azóta is porosodik valahol a szekrényben. Mint írtam ezeket nem többszöri felhazsnálásra tervezték és nem is lehet elmosni rendesen, megpróbáltam párszor de mindig maradt benne fot, viszont nyáron annyi értelme volt hogy nem büdösödött a kukába napokig mire elszállították a szemetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!