Vákuum tasak fertőtlenítése, hogyan ?
Nem ismered ezt a vákuum zacskót, igen strapabíró (5 Fekete László nem tudná szétszakítani). (ami le van írva az szent ? (vagy dobd ki vegyél másikat (ez a fogyasztói társadalom))
Ha valaki azt mondaná, hogy a hideg hatására a húsban kifejlődik az örökéletű vérbaktérium ami aztán felmászik a tasak falára, ahol csak arra vár , hogy a torkodnak ugorjon akkor azt mondanám, hogy igazatok van, de így ?
A vákuumzacskó MÜANYAGBÓL van, ami beveszi a szagokat és a zsiradékokat - meg a tisztíószereket is - , ezért nem lehet kitisztítani belöle teljesen a tárolt anyagokat, különös tekintettel a húsfélékre. (És nem azért nem, mert elszakadhatna!)
A húsdaráló FÉMBÖL van, ami nem vesz be sem szagokat, sem zsiradékot, ezen kívül bírja a FORRÓ vizet és erösebb tisztítószereket is, ezért lehet többször használni.
Nem véletlen van ráírva, hogy ez a fajta zacskó egyszer használatos, utána ki kell dobni.
Azt hittem ez a nap már nem lehet fárasztóbb, erre megláttam ezt a kérdést...
Szerintem tedd bele egy liter sósavba, aztán nézz rá 5 perc múlva, hogy maradt-e belőle valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!