Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Despar Würstel 100g virslit...

Despar Würstel 100g virslit szabad bontatlanul melegíteni mikróban?

Figyelt kérdés
Amikor ráírják,hogy lehet mikrózni azt minden esetben csomagolással eggyütt értendő?

2022. szept. 30. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon édes a vetítésed, de csak képzelegsz. Egyszerűen feltett a kérdező egy kérdést, amire jött egy csomó téves válasz. Se nem mérgető a virsli csomagolása, se nem robban szét a gőztől. Ti csak teorizáltok mindkettőről és beállítjátok ezt a valóságnak, amikor ez egyszerűen nincs így.

Számomra valóban érdektelen, hogy a tudatlanságod révén azt hiszed és terjeszted, hogy a virsli műanyagcsomagolása mérgező (bezzeg a sonkáé vagy a kóláé nem), csak ugyanazért javítottalak ki, amiért a legelső kommentet is írtam: mert alapvetően a kérdezőnek kellene itt válaszolni, nem pedig orbitális baromságokat terjeszteni.

2022. okt. 1. 18:15
 12/13 anonim ***** válasza:
33%
"talán ki is szakadna a csomagolás a forró gőztől" - hol látsz itt robbanást? A talán a másik...
2022. okt. 1. 18:22
 13/13 anonim ***** válasza:

11, mondtam, edd csak. De én akkor sem fogom, ha fejre állsz. Fogadd el.

Remélem a gyerekeidet is a rendkívül egészséges műanyaggal eteted, meg kólával itatod. Az enyémek nem esznek-isznak szemetet.

2022. okt. 1. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!