Sajtos tésztánál milyen sajt a legjobb?
Anyukám penne tésztából szokott ilyet készíteni feta sajttal és koktél paradicsommal. Most receptet sajna nem tudok linkelni, de ha beírod, hogy feta sajtos tészta tuti kiad valami jó receptet.
De egyébként, ha van egy kis maradék spagetti tészta és arra ráreszelem a trappistát, majd mikróban ráolvasztom, azzal sincs semmi baj, nagyon finom.
Parmezán!
Vagy mc&cheese típusúhoz cheddar.
A pennét egyszerűbb enni, sajtnak meg parmezán, ha nem annyira sajtos.
A carbonara szerű tésztához viszont főzőtejszín jó és trappista.
Jajj, nehogy trappistát javasolj carbonara-szerűhöz SEM! Nyúlós vacak lesz!
A tejszínben felolvasztott parmezán vagy pecorino kell! 5 dkg ezekből 10x több ízt ad, mint egy félkiló trappista. És nem nyúlik, hanem krémes, finom.
ízlés kérdése, a mi családunk erősen trappista párti, az adja a nekünk tetsző állagot, szerecsendióvl együtt az íze is szuper
amúgy vendéglátós fejjel cheddart mondanék, ha pedig lehet többet akkor minimum 3 fajtát, három különböző ízvilággal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!