Mivel lehet fagyasztóba helytakarékosan pakolni?
Én vettem egymásba pakolható kisméretű ételhordó dobozokat, ezt:
Pontosabban ezt keresem azt hiszem: szilikonból készült újrafelhasználható fagyasztózacskó.
Ha nincs más ötlet.
Én egyforma tejes dobozokat mostam ki nagyon alaposan és pont 30 db fér el egy fiókban úgy, hogy semmi hely nem marad, nem lötyög, nem dől fel. A tetejüket kibontottam (nem becsavarósak) és olyan széles, nagyméretű gumikkal zárom le, mint amilyet a postások is használnak. A Rossmanban vettem ezeket.
Nálam nagyon beváltak, a gyümölcsök nem törnek, a levesek nem folynak ki és minden cm ki van használva.
A dobozokat simán pótolom, ha olyan kaja volt benne, ami zsíros vagy szagos, de pl a gyümölcsösök/zöldségesek már idejét sem tudom mióta szolgálnak. A tetejükön címke, ha benézek a fiókba, csak azt a dobozt kell megfognom, ami éppen kell, mert átlátható.
És a tetejükön simán elférnek még egy sorban az eleve zacskóban vásárolt fagyasztott termékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!