A hűtőnk iszonyat hangos, megromlott benne a tej ami még 4 napig jónak kellene lennie, és a szigetelés fityeg rajta? Mit lehet tenni?
A hűtő nem az enyém, albérletben vagyunk.
Vissza tudnám ragasztani a szigetelő gumit? Akkor zárna rendesen? Milyen ragasztót érdemes venni hozzá?
Ezen már a szigetelő gumi nem segít.
Nem hűt eléggé,kiment a gáz belőle.
Szólj a főbérlőnek hátha kicseréli.
"Szólj a főbérlőnek hátha kicseréli."
Saját magának minek szóljon?
Én szólnék annak, akié a hűtő (és gondolom, valószínűleg azzal együtt a lakás).
Ha nem vesz (és én anyagilag megtehetem, hogy vegyek magamnak), akkor ahhoz szíve joga, vennék én, és ha valamiért lelépek onnan, akkor viszem a hűtőt.
Van benne egy matrica valahol ami mutatja hogy milyen a pontos marka es fajta. Keress ra es nezd meg mitol lehet hangos.
Az is lehet hogy eltomodott a vizkivezeto. Az is lehet hogy csak ferde. Az is lehet hogy a szigeteles hianya miatt nem zar jol az ajto es ezert tulmukodik a kompresszor es ezert hangos.
Szoval elobb nezd meg a hasznalati utmutatot. Es ha olyan baja van akkor foberlo cserelje
A foberlo az aki a tulajdonostol berli az ingatlant. Magyarországon nem divat a berelt ingatlant tovabb berbeadni alberletbe. Egyreszt mert a tulajdonos engedelye szukseges masreszt nem sok ertelme van.
Valoszinuleg a kérdező a tulajdonostol berli a lakast tehát o a főbérlő.
Most biztoa nagyon okosnak érzed magad. De a magyar köznyelvben az albérlo az aki a tulajtol berli a lakast. A foberlo meg az aki kiadja a lakast tehat a tulaj.
Es teljesen jol ertette mindenki a kommenteket rajtad kivul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!