Csípős paprika csípi a kezem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Paprikát pucoltam, utólag jöttem rá hogy csípős. Egyre jobban és egyre több helyen csípnek a kezeim. Kézmosástól rosszabb, tejföl nem vált be.
Heeeeelp
2022. júl. 28. 21:14
1/10 anonim válasza:
Dugd hideg víz alá és tartsd alatta egy jó darabig!
2/10 anonim válasza:
Azaz hideg borogatás, és talán kézkrém is jó
3/10 anonim válasza:
Semmit, elmúlik magától. Csak arra figyelj, hogy addig ne nyúlkálj érzékenyebb testrészekhez például szem környékének megdörzsölése paprikás kézzel elég kellemetlen tud lenni.
4/10 anonim válasza:
Étolajat tegyél rá, 5 perc után már enyhülni fog
5/10 anonim válasza:
Kend be étolajjal, és 15 -20 pervc múlva mosd meg szappannal. Ha még mindig csíp, ismételd meg
6/10 anonim válasza:
Hogy van a kezed és mitől múlt el?
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Hideg víz segített, de csak még alatta volt. Alvás előtt tejbe aztattam, alváshoz olajoztam. Reggelre elmúlt
2022. júl. 29. 08:28
9/10 anonim válasza:
Megértelek tesó ezzel küzdök én is, de úgy látom más is:))))) !
Akkor megyek a tejbe. Megbolondulok, először azt hittem agyvérzésem van.:)
Viszont a lecsó jó lett:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!