Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mekkora fagyasztótok van?...

Mekkora fagyasztótok van? Láda vagy szekrény? Szerintetek mekkorát érdemes venni?

Figyelt kérdés

Van kert, elég sok terménnyel. Valamint a jövőre tekintettel nagyobb mennyiségben olcsóbban vett hús tárolására.

3 fős család, otthon főzött étel.

Ti mekkorát vennétek? Ládát vagy szekrényt? (van hely hol tárolni)

2022. júl. 7. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Ezekkel a feltételekkel mindenképpen fagyasztóláda, mert pakolászni is sokkal kényelmesebb benne.
2022. júl. 7. 11:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen fiókos szekrényt vennék. Egy hatalmas ládában képtelenség átlátni a készleteket, mindig át kell kotorászni az egész fölül lévő csomagokat, hogy pl. a lentebb lévő dolgokhoz juss.

Egy sokfiókos mélyhűtő praktikusan pakolható, fajtánként rendszerezhető. Pl. húsok, készételek, zöldségek, stb. stb.

Ha rá tudtok szánni kicsivel több pénzt, én mindenképpen a NO FROST működésű mélyhűtőt vennék, hatalmas előny, hogy nem párásodik, nem kristályosodik benne semmi, és nem kell leolvasztgatni.

Ez az LG már egy komoly darab:

[link]

2022. júl. 7. 11:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Én is hajlok a szekrényre, gyűlölök keresgélni, meg nem fogok hatalmas darab húsdarabokat tárolni, ami a láda óriási előnye.
2022. júl. 7. 12:15
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
3: igen-igen, a láda azoknak kell, akik mondjuk disznót vágnak, és akár egy féldisznót be lehet dobni egyben. :-D
2022. júl. 7. 12:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4. Egy féldisznót sem szokás egyben lefagyasztani. Persze lehet, csak úgy már nehezebb szétbontani. 😃
2022. júl. 7. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5: na jó, volt ebben némi barokkos túlzás... :)

A lényeg, hogy ha valaki fél-egykilós szeletelt húsokat, és egyéb háromszemélyes adag zöldségeket, ételeket akar lefagyasztani, annak mindenképpen jobb a fiókos megoldás.

2022. júl. 7. 12:45
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Szekrény, egyértelmű. Vegyél minél nagyobbat, én nem tudom az enyém hány literes, de nem kicsi, egyedül vagyok rá, mégis tele van néha. Pedig kert sincs.
2022. júl. 7. 12:52
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Nekem láda van, 400 liter, belemegy mindenféle zöldség, gyümölcs, olyan gyümölcs amit épp nincs időm megfőzni lekvárnak, húsok, mirelit dolgok... Minden elfér benne, de tény, hogy keresgélni nem nagyon lehet benne, és minimum évente egyszer át kell pakolni.

A szekrény kisebb, de könnyebben rendszerezhető, illetve drágább.

2022. júl. 7. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:
92%

Feltétlen fagyaszó szekrény, mert sokkal könnyebb áttekinthetöen belepakolni, meg megtalálni benne bármit is.

Régebben volt nagyobb ládám, ha egy valamit kivettem, a többi utána nem akart visszaférni, amit kerestem, az mindig legalul volt, sokkal nehezebb takarítani is.

De ha tényleg sok mindent akarsz fagyasztani, akkor jobb két nagyobb szekrényt venni, így ilyenkor sokkal több mindent el lehet tenni bele, ha meg fogynak, akkor össze lehet tenni késöbb egyikbe, a másikat meg addig kikapcsolni.

Nekem két 240 literes van, böven ki tudom használni ilyen módon

2022. júl. 7. 13:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fagyasztószekrèny van. Egy 2 mázsàs disznó belefér. Van mellette egy kombinált hűtő, annak is van 3 mèly fagyaszó ládája, abba mennek a zöldségek, gyümölcsök, mirelit cuccok. Sok minden elfér abban is
2022. júl. 7. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!