Hogyan akadályozzam meg, hogy összemenjen a hús a sütőben?
Minden hús összemegy, hiszen veszít a víztartalmából.
Honnan vásárolsz húst? Én tapasztalatom, hogy a multis, bolti hús sokkal inkább összemegy, mint a háztól, háztáji körülmények között nevelkedett állat húsa. Nyilván a nagyüzemi állattartásban sokkal gyorsabban érik el a vágósúlyt az állatok, és kevesebbet is mozognak, mint egy klasszikus baromfiudvar lakója. Olyan ez, mint a testépítők, a szteroidokkal kvázi felfújják az izmaikat, elég hamar kigyúrtnak tűnnek. Szemben azokkal, akik egyéb szerek nélkül, kizárólag edzésekkel építették fel a testüket.
Ez természetes folyamat, ezt nem tudod megakadályozni. :)
Ha belegondolsz, az emberi szervezetnek is 60+%-a víz.
Így bármely állat húsa is hasonlóképpen nagyrész vízből áll. Ennek egy része távozik a sütés során.
Főzd meg fazékban.
Ugyanúgy összemegy, de legalább nem a sütőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!