Egész tarját, kb 3kg, hogy érdemes egyben sütni? Hány fokon? Csonttal vagy nélküle? Milyen fűszert használnátok?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 21:18
1/3 anonim válasza:
Én megszuvidolnám, aztán jól megpirítani a külsejét.
3/3 anonim válasza:
Csonttal együtt, alacsonyabb hőfokon, gázsütőn 2-3 fokozat, lefedve. Végefelé mehet maximum hőfokon, max 15 percet. Fűszerek ezek lennének: Só, bors, kömény, paprika, szójaszósz, barnacukor, mustár, (ha szereted a csípőset akkor chili is), fokhagymapor, kevés kurkuma és még kevesebb fahéj. Tepsibe még menjen fokhagyma, hagyma, répa, én még szoktam önteni alá valamilyen savas levet is. Ez általában vízzel kevert narancslé, citromlé vagy valamilyen fermentált dolognak a leve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!