Pácolás előtt vagy után klopfoljuk a húst? Karajszeletek és olajos pác kombó.
Figyelt kérdés
Válaszokat köszönöm.2022. febr. 19. 20:09
1/4 anonim válasza:
Előtte, miért is akarnád szétföcsögtetni a drága páclét??
3/4 NTBS válasza:
Mindenképpen előtte, mert akkor jóban beissza a a páclevet a hús.
4/4 anonim válasza:
Előtte. A karajt csak finoman klopfold, mert száraz lesz megsütve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!