Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hasznos lenne egy ilyen...

Hasznos lenne egy ilyen szerkezet?

Figyelt kérdés

Milyen klassz lenne egy olyan eszköz a sütőbe, ami manuálisan, vagy előre beállított időközönként meglocsolja az ételt a saját szaftjával. Két megoldás jutott az eszembe, az egyiknél a szerkezet felszívná és szétterítené a folyadékot, a másiknál egy kanál merné ki és csinálná ugyanezt.

Tudom, leírva ez most olyan mint a filmekben a bolond tudósok végtelenített gépei, amik csak arra kellenek hogy a macska tányérjába belepottyanjon az étel:D De szerintem praktikus kiegészítő lenne a sütőkben.

2022. febr. 16. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Végülis sok mindent az emberek "lustasága" miatt találtak ki.
2022. febr. 16. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem írsz butaságot, de erre már van egy nagyon egyszerű megoldás: sütőfóliában nem szárad ki a hús, tehát kiváltottad a locsolgatást. Meglepődnél, ha tudnád hány nívós étteremben használják, ahol nincs ideje locsolgatni a szakácsnak.
2022. febr. 16. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sütőzacskót akartam írni, sok volt mára a meló.
2022. febr. 16. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Igen-igen, SÜTŐZACSKÓ! Régesrég feltalálták. :)
2022. febr. 16. 18:38
 5/7 A kérdező kommentje:
A sütőzacskót én is szeretem, ez a szerkezet a fedetlenül sülő húshoz lenne, annál kicsit más a végeredmény így.
2022. febr. 16. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nos, locsolgatáskor ellenőrzöd is a műved, és beavatkozhatsz, ha valami nem tetszik. Ezt az emberi funkciót például fejlett szenzorokkal és MI-vel tudod kiváltani. Ha a rendszered elegendő adatot gyűjt, akkor idővel megtanulhatja, hogy mennyire szaftosan szereted a húst.

És ugye locsolgatáskor előre örülhetsz is, hogy milyen jó lesz a kaja -- ennek kiváltására emotikonokat javasolnék, amiket egy műujj a sütő párás ablakára rajzol belülről.

A továbbfejlesztett változat pedig nem csak felszeletelné és tálalná a húst, hanem posztolná is az instagramra, majd megenné, elégedetten mormogna, másnap pedig gúvadt szemmel ki is kakálná.

Bámulatos, mire képes a tudomány! :)

2022. febr. 16. 23:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, ha az önvezető kocsikat lehet tanítani, miért ne lehetne a háztartási eszközöket?:)
2022. febr. 17. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!