Szalagos fánkot hogyan lehet készíteni, hogy szép szalagos legyen?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 14:56
1/4 anonim válasza:
Rendesen meg kell keleszteni és forró olajban sütni akkor megemelkedik a közepénél magasabbra és átfordításnál középen lesz egy rész ami nem pirul meg a kiemelkedések miatt.
2/4 anonim válasza:
mielőtt elkezded sütni a másik oldalt, le kell takarni fedővel, akkor lesz szép szalagos. nálunk szalag nélkül is megeszik:)
3/4 anonim válasza:
Arra kell vigyázni,hogy ne hüljön le a tészta,a konyha készítés közben meleg legyen.
A liszt se legyen hideg. Amikor kiszaggatod,akkor hagyd még a deszkán kelni. Amikor az olajba rakod, a közepét egy kicsit nyomd be az ujaddal. Először fedő alatt süsd,majd ha megfordítottad,fedő nélkül.
4/4 anonim válasza:
süsd fedővel elöször, utána fodítsd át és fedő nélkül, aztán megint vissza fedő nélkül.
egy mindennap 60-80 fánkot sütő nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!