Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szalagos fánkot hogyan lehet...

Szalagos fánkot hogyan lehet készíteni, hogy szép szalagos legyen?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Rendesen meg kell keleszteni és forró olajban sütni akkor megemelkedik a közepénél magasabbra és átfordításnál középen lesz egy rész ami nem pirul meg a kiemelkedések miatt.
2010. szept. 9. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
mielőtt elkezded sütni a másik oldalt, le kell takarni fedővel, akkor lesz szép szalagos. nálunk szalag nélkül is megeszik:)
2010. szept. 9. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Arra kell vigyázni,hogy ne hüljön le a tészta,a konyha készítés közben meleg legyen.

A liszt se legyen hideg. Amikor kiszaggatod,akkor hagyd még a deszkán kelni. Amikor az olajba rakod, a közepét egy kicsit nyomd be az ujaddal. Először fedő alatt süsd,majd ha megfordítottad,fedő nélkül.

2010. szept. 9. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

süsd fedővel elöször, utána fodítsd át és fedő nélkül, aztán megint vissza fedő nélkül.

egy mindennap 60-80 fánkot sütő nő

2010. szept. 12. 01:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!