Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan, milyen edényben kell...

Hogyan, milyen edényben kell csinálni a spagetti alapot, hogy ne égjen oda?

Figyelt kérdés

Egy fej hagymából és darálthúsból szoktam pörköltalapot készíteni,némi vízzel felöntve (nem sokkal,mert akkor vizes lesz a szósz),de úgy oda szokott égni,hogy nem győzöm kaparni mosogatáskor a fazék alját,pedig takaréklángon,fözővassal főzöm.

Elég kicsi űrtartalmú serpenyőm van,ebben nem merem feltenni az alapot,mert nem tudom megkeverni.

Mi a megoldás?


2008. dec. 14. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még sosem égett oda, pedig én sem teflonos edényben csinálom. Nem lehet, hogy nagyon vékonyfalú a lábasod? Vagy az is lehet, hogy túl kevés neki a nedvesség, ha nem akarod, hogy vizes legyen (egyébként bármennyi víz elfő, ha megfelelő ideig forralod), akkor tegyél alá egy kis paradicsomlevet!
2008. dec. 14. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsi olajat is tegyel bele, es kevergesd, miert hagyod odaegni? Vegyel akkora edenyt, amiben megtudod keverni.
2008. dec. 14. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
A vásárlást szerettem volna elkerülni,de úgy látszik érdemesebb venni valami jó mély serpit.Köszi a válaszokat.
2008. dec. 14. 17:40

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!