Hogyan, milyen edényben kell csinálni a spagetti alapot, hogy ne égjen oda?
Figyelt kérdés
Egy fej hagymából és darálthúsból szoktam pörköltalapot készíteni,némi vízzel felöntve (nem sokkal,mert akkor vizes lesz a szósz),de úgy oda szokott égni,hogy nem győzöm kaparni mosogatáskor a fazék alját,pedig takaréklángon,fözővassal főzöm.
Elég kicsi űrtartalmú serpenyőm van,ebben nem merem feltenni az alapot,mert nem tudom megkeverni.
Mi a megoldás?
2008. dec. 14. 15:26
1/3 anonim válasza:
Nekem még sosem égett oda, pedig én sem teflonos edényben csinálom. Nem lehet, hogy nagyon vékonyfalú a lábasod? Vagy az is lehet, hogy túl kevés neki a nedvesség, ha nem akarod, hogy vizes legyen (egyébként bármennyi víz elfő, ha megfelelő ideig forralod), akkor tegyél alá egy kis paradicsomlevet!
2/3 anonim válasza:
Egy kicsi olajat is tegyel bele, es kevergesd, miert hagyod odaegni? Vegyel akkora edenyt, amiben megtudod keverni.
3/3 A kérdező kommentje:
A vásárlást szerettem volna elkerülni,de úgy látszik érdemesebb venni valami jó mély serpit.Köszi a válaszokat.
2008. dec. 14. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!