Akinek van ilyesmi időzítős tojása, meg tudná mondani, hogy milyen hosszan és hangosan csörög, ha lejár az idő?
Figyelt kérdés
Egy idős embernek szeretném venni, akinek nem elég egy rövid, közepesen hangos csörrenés, ezért érdekelne:
Vagy ha másfajtátok van, ami hosszabban jelez, pl. 5 másodpercig csörög, akkor az is érdekelne. Köszi.
2021. dec. 16. 11:05
1/4 A kérdező kommentje:
2021. dec. 16. 11:19
2/4 anonim válasza:
nincs egy standard, minden gyarto olyannak csinalja ahogy akarja
3/4 anonim válasza:
szerintem a legtőbb ilyen mechanikus szerkezet 5-7 másodpercig jelez, de azt sem túl hangosan. és idővel egyre rosszabb lesz a szerkezet hatásfoka
4/4 anonim válasza:
Nekem ehhez hasonló van:
Ezek a fajták olyanok, hogy először rendesen fel kell tekerni a 60 percre, és aztán onnan vissza a megadott időre, mondjuk 30 percre. Ha a szobában vagyok, akkor is meghallom, nagyon hangos, és tényleg kb.10 másodpercig csenget. Mivel nem olyan régen vettem ezt, még nem tudom, hogy később mennyire lesz hangos,(amit a 3. hozzászóló említ) de most tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!