Levesben főtt zellert hogy használod fel, azon kívül, hogy megeszed úgy?
Figyelt kérdés
Ismertek valami jó krémet, pürét, vagy ki mit szokott csinálni belőle?
Én nagyon szeretem, de már kicsit uncsi így, hogy csak levesben főve eszem.
Néztem recepteket, de inkább nyersen készítendőket találtam.
Hátha kapok jó ötleteket. Köszönöm szépen előre is.
2021. okt. 30. 19:22
1/10 anonim válasza:
Én a sárgarépán kívül minden húslevesben főtt zöldséget, még a cikk kelkáposztát is kirántom, utána megesszük vajas-rozmaringos sült krumplival és tartárral.
2/10 anonim válasza:
Én is csak a sárgarépát hagyom meg a leveshez, mert azt szeretjük a hússal, tésztával benne.
A többi zöldséget felaprítom, rizst készítek, amit húslevessel öntök fel, belerakom az aprított, főtt zöldséget és eszméletlenül finom körete lesz a második fogásnak.
3/10 anonim válasza:
zellerkrémlevesnek kifejezetten jó, majonézzel/tartárral salátának (meg más zöldségek is mehetnek bele)
4/10 A kérdező kommentje:
Szuper ötletek, köszönöm szépen Nektek! 🥰
2021. okt. 30. 20:45
6/10 anonim válasza:
A répán kívül egyből mindent kidobok
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves 5.és 6.valaszolo,a kérdés elég nyilvánvalóan nem nektek lett feltéve. Azért köszönöm a választ.
2021. okt. 31. 08:54
8/10 anonim válasza:
Én kizárólag a zellert dobom ki főzés végén, a fehérrépát bennehagyom, de kiszedem a tányérombólból. Ezen kívül minden levesben főtt zöldséget megeszek. Pl. a kelbimbót, friss karalábét, karfiolt, zsenge sárgarépát, zöldborsót, nagyobb darabokra vágott krumplit kimondottan imádom.
9/10 anonim válasza:
8-as: a kérdés NEM AZ, hogy mit dobsz ki, HANEM mit csinálsz a zellerböl.
10/10 anonim válasza:
krumplipürének is nagyon jó zamatot ad, kb. kétharmad-egyharmad arányban érdemes, a krumpli javára. összetöröd a főtt krumplival együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!