Milyen bajom lehet abból, ha a tápiókagyöngyöt nem főztem meg eléggé tán?
Tudom, hogy lehet italnak vagy pudingnak is elkészíteni, én pudingot akartam készíteni nyolcszoros mennyiségű vízzel kis áztatás után (most csak 5 perc, de van, aki 10-15-30 percet vagy egész éjjelt is ír), áztató vizet leöntve és még át is locsolva kicsit, de sürgősben és türelmetlenségemben nem főztem olyan sokat, mint írva volt, mert míg az volt írva mindenfelé, h forrás után minimumlángon még 15 perc és még annyit álljon, hagytam forrni és odaégett, úgyhogy kapargattam sokat, hiába is vettem le, de nem hagytam kihűlni - lehet így bajom...?
Ha netán nem főtt meg eléggé, mi bajom lehet belőle?
Haskihívás? Hasmenés/szorulás? Hajrá, emésztőrendszerem! :D
Haskihívás = kihívás a hasamnak és már meg is van a saját válaszom a saját kérdésemre: két adag lendületben jött ki belőlem váratlanul és meglepően, bokámig folyékonyan...
Csak hogy más is tudja + ezt most én is egy életre megjegyeztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!