Hogyan lehetne elrakni sütőtök pürét?
Figyelt kérdés
Imádom a sütőtök pürét, így ősszel mindig szivesen készítek, viszont nem tudom, hogy hogyan lehetbe tartósan eltenni úgy, hogy akár télen, tavasszal és nyáron is lehessen enni belőle. A fagyasztást már próbáltam, viszont most más technikára lennék kíváncsi.2021. szept. 29. 09:25
1/2 anonim válasza:
Szerintemúgy, mint a lekvárt, forrón csavaros tetejü üvegekbe, és azonnal lezárva. Én soha nem használok tartósítószert, ha tisztán doglozol, akkor a forró eltennivaló nem romlik meg.
Ajánlott egy evésre való adagokban eltenni, mert megbontva nem biztos, hogy eláll, ha meg több kell, akkor többet elö lehet venni.
2/2 anonim válasza:
Bocs, még egy ötlet, habár nem ezt kérdezted, de esetleg érdekelhet. A tököt nyersen is le lehet fagyasztani, és frissen tudod készíteni belöle a pürét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!