Sajtosrudat sütnék, de csak dobozos margarinom van itthon (Delma multivitamin). Az megfelelő lehet hozzá?
Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 15:31
11/24 A kérdező kommentje:
Úgy látom talán kifelejtettem hogy arra tégla alapú rámára nem volt sehol ráírva hogy margarin lenne a szerencsétlenje.... Pláne a bolti alkalmazott is csak ilyeneket fül mögött vagy hát valószínű meg biztos.... Szóval látszott rajta hogy ő is csak találgat. Valami csehszlovák termék volt mert olyan féle nyelven volt ráírva a különféle dolog dehogy margarin az sehol
2021. aug. 21. 21:41
12/24 anonim válasza:
Jajj, az ugyanaz. Ujabban tegla alakú.
13/24 A kérdező kommentje:
Köszi!! A sütőmargarin csak 159 Ft volt....a Rama tégla pedig 349 (Auchan). Szerinted melyik a jobb sajtosrudak sütéséhez? (mindegyik 25 dekás).
2021. aug. 22. 00:11
14/24 anonim válasza:
Én mindent vajjal sütök azal finomabb
15/24 A kérdező kommentje:
Köszi!! - Úgy értsem, hogy pl. 250 gr margarin helyett 250 gr vajat teszel (?)...vagy a vajból kevesebb is elég? Vettem egy 200 gr-os vajat is (magyar vaj, az a piros-fehér-zöldes csomagolású) (529 Ft).
2021. aug. 22. 08:10
16/24 anonim válasza:
Rama mindenhol drága teljesen mindegy hogy melyiket teszed bele. Ha vajat használsz abból is ugyan annyi kell. Ha zsírt használsz abból kell kevesebb
17/24 anonim válasza:
Nem, mivel az étkezési margarin, nem pedig sütőmargarin. Süteményhez, kelt tésztához csak sütőmargarin használható, mert az elég kemény állagú. Az étkezési ellenben puha, nem jó a süteményhez.
18/24 anonim válasza:
16-os, csak a vaj jóval drágább, mint a Rama margarin.
19/24 A kérdező kommentje:
#18....szerintem is sokkal drágább. Persze, lehet, hogy megéri az árkülönbség...nem tudom, mennyivel jobb a vajas....
2021. aug. 22. 12:15
20/24 anonim válasza:
Megéri vajjal csinálni és annyi vajat teszek sütőbe amennyit a recept ír gondolom nem napi,heti szinten süt kérdező.
Így viszont nyugodtan megveheti vajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!