Mitévő legyek, hogy a már 2 órája fővő, csirkezúza megfőljön?
Figyelt kérdés
Kemény, csirkezúza, már több mint 2 órája fől. Praktikák, javaslatok?#kemény, csirkezúza,
2021. júl. 30. 17:54
1/6 anonim válasza:
Ha van alatta folyadék (víz), nem csak zsírban próbálod puhítani, akkor zárd le, ennél puhább nem lesz már.
3/6 anonim válasza:
Add a kutyának a csirkezúza arravaló.
4/6 anonim válasza:
Késhegynyi szódabikarbóna. Húsnál még nem próbáltam, de sárgaborsónál igen, és bevált. Legközelebb meg tényleg inkább kukta.
5/6 anonim válasza:
A szódabikarbónára + 1 pont!
Húsnál is garantált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!