Csokis popcorn házilag?
Figyelt kérdés
Bizonyára mindenki ismeri ezt a finomságot a strandokról, falunapokról, na de boltokban nem nagyon találkozok vele a polcokon. A kérdésem az lenne, hogy van, aki próbált már ilyet otthon készíteni? És ha igen, hogyan készítetted? Esetleg ha van valami nagyon bevált praktikád, és megosztanád, nagyon hálás lennék!
Köszönöm a válaszokat:)
2010. aug. 28. 01:01
1/12 anonim válasza:
nagyon egyszerü, csak rakj egy snickers-et a zacsko mellé és állitsd be 50 percre
2/12 anonim válasza:
Egy hete vettem csokis popcornt
100-Ftos boltban(Goods market)
90 Ft volt
3/12 anonim válasza:
Bár én még nem ettem ilyet, de így csinálnám. Vennék vajas pattogatott kukoricát (azért vajasat mert sima sóshoz nem biztos, hogy jól menne a csoki, bár lehet ehhez sem), gőz felett olvasztanék fel egy tábla csokit egy kis tejszínnel, és nagyon önteném vele kukoricát. Jól összeforgatnám, várnék még dermed egy kicsit és kész!
4/12 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszokat köszönöm!!
Én még sose láttam ilyet sehol, de meg fogom nézni a 100-asban.
3.nak: nem rossz az ötlet, de vajassal nem hiszem, hogy működik, viszont lehet kapni a boltokban direkt pattogatni való kukoricát, ami nem mikrós, abból fogom elkészíteni.
2010. aug. 28. 10:58
5/12 anonim válasza:
Én csak simán leöntenám valamilyen csokis szosszal,pl.nesquik-kel(lehet nem jó irtam)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszike, azt fogom tenni, csinálok rá csokiöntetet:)
2010. aug. 28. 14:04
7/12 anonim válasza:
Szia!Nézd meg a Vianniba ott is van,csokis,meg a 290-esbe zöldalmás!
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. máj. 19. 15:44
10/12 anonim válasza:
mogyi- top of the pop (csokis-karamellás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!