Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Fontos a kemény tojást külön...

Fontos a kemény tojást külön edényben főzni, vagy nem lesz ha ugyanabban csinálom, mint minden mást?

Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 21:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
10%

18# Az van, hogy te csak azt hiszed hogy tiszta.

De nem az. Muti meg aztán el is hisszük.

2021. máj. 31. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/31 anonim ***** válasza:
57%
20-21: azt ugye vágjátok, hogy a több mint 10 percig tartó forralástól minden kórokozó elpusztul? A vízkő tudtommal nem az és igenis nekem tiszták az edényeim. Ez amit ti csináltok csak valami újkeletű majomkodás.
2021. máj. 31. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/31 anonim ***** válasza:
84%
Külön tejforraló lábasról hallottam már, de tojásfőzőről nem. Szépen is néznék ki, ha fent kellene tartanom külön egyet a tojásnak, egyet a leveseknek, egyet a tésztának, egyet a krumplinak, egyet a a pudingnak, satöbbi, satöbbi. Mosogatni szoktam az edényeket, így bármire használhatóak. A vízkövet is letakarítom róluk, ahogy a mosogatóról is.
2021. máj. 31. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/31 anonim ***** válasza:
88%
#18, #19, vízkő attól lesz, ha túl sok víz párolog el főzés közben, és/vagy az adott helyen nagyon kemény a víz. Az első lehet a szakács hibája (nem használ fedőt, nem veszi vissza kis teljesítményre a forrásban levő víz alatt a lángot), a második meg attól függ, hol lakik valaki. Én budapesti vagyok és nálam se lesz borzasztó vízköves a lábas tojásfőzés után.
2021. máj. 31. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/31 anonim ***** válasza:
70%
A tojást a sütőben is el lehet készíteni. A meleg levegő hatására is kemény lesz, csak tovább tart, mint vízben.
2021. máj. 31. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/31 anonim ***** válasza:
69%
“18, #19, vízkő attól lesz, ha túl sok víz párolog el főzés közben, és/vagy az adott helyen nagyon kemény a víz. Az első lehet a szakács hibája (nem használ fedőt, nem veszi vissza kis teljesítményre a forrásban levő víz alatt a lángot), a második meg attól függ, hol lakik valaki. Én budapesti vagyok és nálam se lesz borzasztó vízköves a lábas tojásfőzés után.“ de gondolom, te mosogatsz is
2021. máj. 31. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/31 anonim ***** válasza:
78%
#26, szerintem nem lesz attól vízkövesebb vagy kevésbé vízköves a lábas a tojásfőzés során, hogy én majd utána el fogom-e mosogatni. Itt meg valaki azt írta, hogy neki annira vízköves lesz a tojásfőzéstől, hogy csak vízkőoldóval tudja leszedni.
2021. máj. 31. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/31 anonim ***** válasza:
69%

27, a 18 és 19-es válaszokat annak a válaszolónak írták, aki nem mosogat:

“ Én azért szoktam külön edénybe főzni, mert nagyon vízköves lesz az edény utána és nincs kedvem azt vakargatni le róla, meg vízkőoldózni sem.”


De megsúgom, hogy nálam nem lesz vízköves az edény tojásfőzés közben, ha teszek a főzővízbe ecetet ;)

2021. máj. 31. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/31 anonim ***** válasza:
78%
#28, olvastam, de neki se attól lesz vízköves az edény, hogy utána majd nem fogja elmosogatni. A tyúktojás az nem kristálygömb, hogy a jövőbe lásson. Nekem amúgy ecet nélkül se lesz vízköves.
2021. máj. 31. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 30/31 anonim ***** válasza:
50%
Látom, a szövegértés nem az erősséged..,
2021. máj. 31. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!