Fontos a kemény tojást külön edényben főzni, vagy nem lesz ha ugyanabban csinálom, mint minden mást?
Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 21:15
11/31 anonim válasza:
A kemény tojást már nem kell főzni.
13/31 anonim válasza:
Én azért szoktam külön edénybe főzni, mert nagyon vízköves lesz az edény utána és nincs kedvem azt vakargatni le róla, meg vízkőoldózni sem.
Marad a saját edény.
Elvileg nem kell megmosni a tojást előtte, legalábbis a bolti tojások uv fénnyel fertőtlenítve vannak, de azért én meg szoktam mosni.
14/31 anonim válasza:
Elektromos tojásfőző, és nincs ilyen gondod.
15/31 anonim válasza:
13, komolyan képes vagy mocskosan hagyni, amikor főzés után egy szivaccsal simán tisztára lehet mosni egy pillanat alatt?
16/31 anonim válasza:
Ha csak egy edényed van, akkor inkább ne főzőcskézzél. Beleőrülsz !
17/31 anonim válasza:
15# Szerinted akkor miért van mindenkinél külön tojásfőző edény?
Amúgy meg nem mocsok, hanem a tojashéjból a mész kikövesedik az edényre, amit egy szimpla szivacs nem visz le teljesen.
18/31 anonim válasza:
17: nekem nincs tojásfőző edényem külön és vízköves sem szokott maradni az edény. Ilyenkor mi van?
19/31 anonim válasza:
18, te is olyan csoda vagy mint én, nálam is tisztára lehet mosni az edényt tojásfőzés után 😁
20/31 anonim válasza:
Hát nálatok se ennék a retkes tojásfőzőből az biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!