Fontos a kemény tojást külön edényben főzni, vagy nem lesz ha ugyanabban csinálom, mint minden mást?
Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 21:15
3/31 anonim válasza:
Nekem van egy kislábasom külön tojásfőzésre.
4/31 anonim válasza:
Nemhogy nem fontos, hanem teljesen lényegtelen.
5/31 anonim válasza:
Ha arra gondolsz hogy a tojás miatt esetleg szalmonellát kaphatsz, akkor tök fölösleges másik edényben főzni mert magas hőfokon elpusztul.
6/31 anonim válasza:
Mi minden mast csinalsz a tojas fozoleveben? :)
7/31 anonim válasza:
Tojas a csirke seggen jon ki ... ott, ahol szarik is ... szoval a tojast illik megmosni mielott elkezdenenk vele dolgozni a konyhaban.
8/31 anonim válasza:
#7, kifejezetten nem javasolt megmosni a tojást, mert bárhogy is vigyázol, a koszos lé egy kissé szét fog frecsegni. Akár szemmel nem látható cseppek formájában. Ugyanez vonatkozik a hús lemosására. Ha keménytojást főzöl, akkor úgyis elpusztítasz mindent a forralással. Ha meg föltöröd, akkor rögtön kidobod a tojáshéjat utána. Fontos, hogy ha valamiért megmostad a tojást, akkor utána nem ajánlott tovább tárolni, mert a héj így könnyebben áthatolható már a szennyeződéseknek.
9/31 Psylocyber válasza:
Maximum esztétikai megfontolások lehetnek a vízkő miatt, szóval nem lesz baj :)
10/31 anonim válasza:
Bizony a tojást külön edényben kell főzni, különben nem lesz kóser.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!