Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ketté szoktátok vágni a...

Ketté szoktátok vágni a majonéz/ketchup flakont, ha már alig van benne?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 20. 20:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én márpedig szétvágom és kikanalazom :D Mindig van benne még egy csomó, sajnálnám kidobni, de amúgy megértem aki nem vacakol vele, mert össze tudja kenni az ollót meg mindent is igazából :)
2021. ápr. 22. 00:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Hiába tárolom fejreállítva, gyakorlatilag még 3-4 ek.-lal simán összejön, miután kettévágtam.

Akárhogy is nézem, az 2-3 virsli-vacsora mellé elég adag.

2021. ápr. 22. 15:35
 13/19 anonim válasza:
100%
Ketté vágom és egy evőkanállal kikanalazom :D Így nem megy kárba semmi :D
2021. ápr. 23. 13:01
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
a kupakban van a java, ha a végén a fején tárolod.
2021. ápr. 24. 09:41
 15/19 anonim ***** válasza:
82%

Kettévágom, de elsősorban nem azért, hogy spóroljak (ez csak 10-20 forint), hanem mert így (is) védem a Földet.

1. A flakont kimosom és megy a műanyagos szelektívbe.

2. Amit megspórolok, azt nem kell legyártani, újabb hulladékot létrehozva. (A velük dolgozók bérét nem féltem, mert az árat simán megemelhetik.)

De mindennel takarékosan bánok és minden hulladékot szelektíven gyűjtök. Én ennyit tudok tenni. Tudom, hogy ez cseppnyi a tengernyi hulladékhoz képest, de a határaim nem tudom átlépni. (60 éves vagyok, nem magamért teszem.)

2021. ápr. 24. 13:21
 16/19 anonim ***** válasza:
39%
Kettevagom az elején különben azt hiszik hogy fingok
2021. ápr. 26. 10:34
 17/19 Moon_Walker ***** válasza:
16%

15-ös megnyugtatlak ez csak önámítás, illetve hobbynak el tudom fogadni. a te flakonvagdosáásod semmit nem jelent.

az ipari szennyezők adják a föld szennyezés 80! %-át a maradékon osztozik a sokmilliárd ember. és akkor keress rá a tire burning és plastic river szavakra, és meglátod, te mennyit jelentesz az egészben a flakon kimosással... semmit.

2021. ápr. 27. 09:41
 18/19 anonim ***** válasza:
81%
Én leginkább üveges Hellmans mayonézt veszek,és abból tökéletesen ki lehet kanalazni.Sokáig én is kimostam a műanyag flakonokat,de miután több helyen olvastam,h a szelektív szemetet is összekutyulják,már nem teszem,-a vízzel legalább spórolok-de megszokásból azért még szelektíven gyűjtöm a szemetem.
2021. ápr. 27. 19:37
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig szétvágom. Sok marad benne, és a tubusosakban nem lehet kapni azokat a fajtákat, amiket én szeretek (de az lenne a legpraktikusabb:).
2021. ápr. 29. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!