Milyen slow cookert/crock potot ajánlotok? Konkrét
termékre lenne szükségem
Figyelt kérdés
Szempontok: tényleg lassan főzzön. Nemrég vettem egyet, amiben a babfőzelék 4 óra alatt teljesen szétfőtt. Olyat szeretnék, ami 90 fok alatt főz. A másik h ne alumíniumból legyen az étellel érintkező rész.
Kedves kérdező. Ez a negyedik válaszom neked -2,5,8 volt a megelőző, innentől többet nem érdekel a kérdés. De; a Tefalnak nincs slow cookere. Multicookere van, ami egészen más. Abban lehet sütni is. A válasz építő jellegű volt, köze nem volt a nyelvtanhoz. Szia.
2021. márc. 26. 17:43
12/21 anonim válasza:
11!
Nekem pedig slow cookerem van, Mijot cook a neve. Most utánanéztem, sajnos már nem lehet kapni, ezt nem tudtam. Bocsi kérdező, ez így akkor már nem aktuális.
2021. márc. 26. 17:48
13/21 anonim válasza:
Mi ez a lassó főző? Úgy értem, hogy nem a marketingesen, hanem normálisan elmagyarázva.
Miben más ez mint a szuvidálás? Ahogy nézem egy forráspont alatt, 90 fokon és forráspont fölött, 120 fokon dolgozik, a szuvidálás meg mindig forráspont alatt van, ha jól tudom.
2021. márc. 27. 11:39
17/21 anonim válasza:
16!
Ha jól tudom a szuvidalas lényege, hogy az élelmiszer teljesen folyadék/zsiradék alatt készül. A valódi lassu főző amúgy nem melegít forráspontig se.
2021. márc. 27. 13:44
18/21 anonim válasza:
Nem, a szuvidálás azt jelenti, hogy "levegő nélkül". Be van fóliahegesztve, igazából teljesen mindegy, hogy zsírban, mleleg vízben, vagy meleg levegőben van, csak mindig azon a hőmérsékleten legyen. Legkönnyebb, legolcsóbb a vízmelegítésesdi így ez terjedt el.
Na ehhez képest miben más ez a lassúfőzés azon túl, hogy itt nem 50-60-70 fokokról, hanem 90 fokról van szó.
2021. márc. 27. 18:19
19/21 anonim válasza:
Ehhez képest annyiban, hogy nincs semmi leheggesztve, enm légmentes. Konkrétan lassan "főz". Bele teszed a hust, zöldséget, és x óra múlva készen veszed ki.
2021. márc. 27. 18:24
20/21 anonim válasza:
Magyarul, ha a szuvidálós vizesedénybe teszek egy vékony falú másik edényt és 90 fokra állítom be a vízhőmérsékletet, akkor lassúfőzőt kapok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!