Töltött gomba probléma megoldása?
Figyelt kérdés
Ha töltött gombát készítek, teljesen mindegy, mivel töltöm, a gombája nekem félnyers marad, akkor is, ha már inkább megég.
Ezt úgy értem, hogy nem sült, nem fött, hanem gumis állagú, ami nem ízlik.
Nem tudom, milyen módszer van arra, hogy jobb legyen, minden ötletet szivesen fogadok, és elöre köszönöm is a segítséget.
#gomba félnyers
2021. febr. 27. 16:32
2/6 anonim válasza:
Előtte meg szoktam főzni a gombát, de nem teljesen csak hogy ne legyen nyers. Így a félig kész gombába töltöm a hozzávalókat és mehet a sütőbe.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ki fogom próbálni.
De nem fog nagyon kilapulni a gomba így, meg lehet rendesen tölteni?
2021. febr. 27. 18:56
4/6 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam az elöfözést, így tényleg jó lett, csak az egyetlen probléma az lett, hogy a gombák "összementek" a fözés közben, így alig fért bele töltelék. Legközelebb nagy gombákat keresek, úgy még jobb lesz az eredmény.
Még egyszer köszi a tippet!
2021. febr. 28. 17:50
5/6 anonim válasza:
Igen, sajnos össze mennek. Nagyobb gombákkal könnyebb.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, de akkor is sokat segített a válaszod
2021. márc. 1. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!