Egyszeru szendvics otletek?
Pl vacsira vagy barmikorra, egyszeru de valtozatos kajakat tudtok nekem irni?
Tojasos etelek, meleg/hideg szendvicsek, ilyesmikre gondolok.
Paromnak szeretnek neha ilyen "csakugy" modon kesziteni meg persze magamnak. Olvastam nrhany fele receptet pl sulthusos melegszendvics, stb. Otletek, miket lenne meg jo kiprobalni?
Rantott husos szendvics örök, egy level salataval.
Vagy melegszendvics, melegszendvics kremmel, sonkaval vagy szalamival, sajttal.
Piritos, jo fokhagymasan.
Ha csak simara gondolsz:
Majkremes trappista sajttal.
Szalamis sajtkremmel.
Parizsis ujhagymaval.
Szalamis tojassal, piros arany pottyokkel.
Szalamis savanyu uborka karikakkal.
Bundaskenyer eros paprikaval es/vagy mustarral megkenve.
Rantott krumplis szendvics. (Centi vastag hosszaban felszeletelt krumplit liszt tojas zsemlemorzsaba, kisutod, mehet a kenyerre, még melegen.)
Sokféle szendvicset szoktam csinálni, de ami eddig a legjobban bejött:
Sajtkrém, sonka, camembert szeletek és görög káposztasaláta.
tatarbifsztek piritossal
tojaskremes szendvics
Majonéz - sonka - vaj - uborka
-cékla - sült tojás - sajt bármilyen kombinációja
Fetás-mentas borsó püré- ez sima főtt zöldborsó menta levéllel és feta sajttal össze törve.
Diós grillezett paprika krem - egy üveg lecsepegtetett grillezett paprika dióval ossezturmixolva.
Maradék lencsefőzelék egy kis extra mustárral elkeverve
Maradék főtt krumpli vajon megpirítva, rá pár felvert tojás, petrezselyem.
Sokszor szoktam slow cookerben csirkecombot készíteni, amit darabokra szedek, majd vagy így natúrban, vagy valami szósszal elkeverve megy a frissen sült pistoletbe.
És ezek mióta EGYSZERŰ szendvicsek???
Számomra az EGYSZERŰ azt jelenti, hogy nem kell hozzá semmit elővenni, nemhogy még sütni vagy főzni is kelljen. Ez kimerül a vaj + szalámi/kolbász/parizer + uborka/paprika/paradicsom/hagyma kombinációban. Ezt jelenti az EGYSZERŰ szendvics.
8!
Mert a vajat es a többit nem veszed elő?
Amiket pl én írtam, mind egyszerű elkészíteni. A borsó püré olyan másfél perc, ha konzervből csinálja és kb 5, ha fagyasztottból. A paprikakrém max 2 perc. A lencsefőzelék maradék. Egyedül a slow cooler csirke tart sokáig, az 6 óra, de mivel szinten maradék, egy szelet kenyérre tenni tan 2 percet vesz igenybe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!