Silvye91 kérdése:
Rakott ételeknél tejföl kicsapódása?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem a legmodernebb sütőnk van, de nem is a legrosszabb.
Rakott karfiol,rakott tészta , rakott zöldbab stb ételek készítésénél,mikor kész az étel, áll a tejfölből kicsapódott "vízben".
Milyen módszerrel tudnám ezt elkerülni? vagy a tejföl minősége ennyire rossz már? Én csinálok valamit rosszul?
Bőven szoktam tejfölözni, rétegek között is, és a tetején is.
köszönöm a segítséget.
2020. dec. 10. 12:31
1/2 anonim válasza:
Valoszinu tulzasba viszed a tejfolozest es egy zaro reteget kepezel a rakott cucc tetejen, amitol a nedvesseg nem tud eltavozni a sutes kozben es ezert marad leveses a vegeredmeny.
Szerintem ugy tejfolozd csak be a kajat, hogy szellos legyen.
2/2 anonim válasza:
Tálalás előtt hagyd egy kicsit hűlni, annak a lének nagyobb része elpárolog belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!