Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Rakott ételeknél tejföl...

Silvye91 kérdése:

Rakott ételeknél tejföl kicsapódása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!


Nem a legmodernebb sütőnk van, de nem is a legrosszabb.

Rakott karfiol,rakott tészta , rakott zöldbab stb ételek készítésénél,mikor kész az étel, áll a tejfölből kicsapódott "vízben".

Milyen módszerrel tudnám ezt elkerülni? vagy a tejföl minősége ennyire rossz már? Én csinálok valamit rosszul?


Bőven szoktam tejfölözni, rétegek között is, és a tetején is.


köszönöm a segítséget.


2020. dec. 10. 12:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Valoszinu tulzasba viszed a tejfolozest es egy zaro reteget kepezel a rakott cucc tetejen, amitol a nedvesseg nem tud eltavozni a sutes kozben es ezert marad leveses a vegeredmeny.


Szerintem ugy tejfolozd csak be a kajat, hogy szellos legyen.

2020. dec. 10. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Tálalás előtt hagyd egy kicsit hűlni, annak a lének nagyobb része elpárolog belőle.
2020. dec. 11. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!