Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Citromsav vagy borkősav jobb...

Citromsav vagy borkősav jobb a savanyításhoz?

Figyelt kérdés
Nem a tartósításra gondolok, hanem melyikkel tartja meg jobban az eredeti szinét a zöldség? (Pl. kishagyma, karfiol...)

2020. nov. 10. 12:50
 1/1 karcsi59 válasza:
100%
Mindkettő alkalmas, de furcsa módon a borkősav citrom ízű (ez a citrompótló), a citromsav pedig íztelen (csak savanyú). Egyébként egyik sem tartósít.
2020. nov. 16. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!