Citromsav vagy borkősav jobb a savanyításhoz?
Figyelt kérdés
Nem a tartósításra gondolok, hanem melyikkel tartja meg jobban az eredeti szinét a zöldség? (Pl. kishagyma, karfiol...)2020. nov. 10. 12:50
1/1 karcsi59 válasza:
Mindkettő alkalmas, de furcsa módon a borkősav citrom ízű (ez a citrompótló), a citromsav pedig íztelen (csak savanyú). Egyébként egyik sem tartósít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!