A Chef's Club csatorna készítői mit szívnak? Van élő ember aki ezeket tényleg meg akarja főzni?
Van aki józanul úgy van vele, hogy igen, normális ötlet ez, fogom ezt a féltégla méretű tömb sajtot és feltolom a pulykába?
Amiket belinkeltél, azok közül tény, hogy az a pulykás-egészsajtos elég fura, ott a végeredmény sem tetszik.
Az összes többivel viszont semmi bajom nincs, szívem szerint mindet kipróbálnám. Teljesen normális kaják, sőt! Kifejezetten guszták.
Semmi baj velük, csak nem fogyókúrásak, meg nem fehérjeszegények.
Meg nem a magaros pörkölt-rántotthús-sült csülök kategória, ennél azért nyitottabbnak kellene lenni!
EZ a húst hússal meg sok fehérjével kategória, vannak emberek, akiknek ez a kedvencük. A receptek nem rosszak, csak nem mindenki szeret ennyire tömény fehérjebombát enni. De megfelelö és elegendö körítéssel a legtöbb normális módon ehetö.
Ami meg a féltéglányi sajtot illeti, ezt egy sok húsos ételhez adják, az arányok a végén stimmelnek, csak nem a megszokott adagokban készítik el egy menetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!