A tömlős sajtot hogy használjátok fel? Felbontjátok? Kiszúrjátok?
A fogammal csíptem rà pici lyukat. Suliba minden nap ezt ettük. Egy tömlős sajt 1 sajtos stanglival.
Hogy hogy hogy szedjük ki? Kinyomod, ettől egyszerűbbet...
Felvágom, majd leteszem egy sík felületre és egy kés fokával, mintha el akarnám vágni, rányomom a kést. Aztán a késsel egy oldal irányú mozdulattal kinyomom belő amennyit épp rákenni akarok egy zsemlére.
A maradék anyag nem kap levegőt, mert a kinyomott résznél összetapad a műanyag fólia.
Én egy nagyon vékony hegyes ollóval kiszurom és ezen a lyukon nyomom ki amennyi kell. Így nem folyik szanaszét nem szárad be.
Egyetlen hátulütője, hogy nem latom másnap, hol a lyuk így keresgelem. 😂
Nálam is megmaradt a napközis reflex, letöbbször foggal csípek ki egy darabot a csomagolásból és a lyukon kinyomom a sajtot. Ritkábban kiszúrom egy kés hegyével, de úgy sokszor túl nagy lesz a lyuk.
Felhasználás: kiflire/zsemlére kenem.
Mivel híres feltaláló vagyok :) , szóval a böködősöknek feltalálom a tutit.
Fogsz egy filctollat, rajzolsz rá egy karikát és ott bököd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!